Međunarodni transport

truckCity Express d.o.o. kao deo Austrijske pošte ima mogućnost da za svoje klijente obavljausluge transporta na međunarodnom nivou. Da bi se postigla veća konkurentnost na tržištu Evrope i Srbije, neophodna su fleksibilna transportna rešenja, којa će zadovoljiti specifične zahteve klijenata. Zbog svega toga, Austrijska pošta i City Express d.o.o, su postali deo Eurodis mreže čiji je cilj optimalna paketna dostava od vrata do vrata na većem delu teritorije Evrope.

Kao deo Eurodis mreže, City Express d.o.o. je u mogućnosti da za svoje klijente preuzme pošiljke iz sledećih zemalja:Nemačka, Velika Britanija, Irska, Francuska, Španija, Portugal, Austrija, Holandija, Belgija, Luksemburg, Slovačka, Mađarska i Švajcarska i da ih isporuči na željenu adresu, bilo u Srbiji ili na teritoriji većeg broja zemalja Evrope.

U planu je da u bližoj budućnosti pokrenemo uslugu preuzimanja pošiljaka u Srbiji i njihovo slanje u mnoge zemlje Evrope kao i da se povežemo sa zemljama u regionu: Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Crna Gora.

Za dodatna pitanja,  možete se obratiti na naše telefone ili na cb@cityexpress.rs .

Kontakt
City Express d.o.o.
Svetog Save 36, Surčin, Srbija

Telefon: +381 11 30 93 000
Fax: +381 11 30 93 022
e-mail: info@cityexpress.rs
web: www.cityexpress.rs

PIB: 101721247
Matični broj: 17402145
Info
© City Express . Developed by Butasbureau.nl